Jag vill ju kunna svara ärligt

Kommentera
När man träffar på någon bekant på stan och de säger "Hej! Hur är det med dig?" eller "Är det bra med dig?" så svarar man ju alltid ja på den frågan. Det är så bra så. Oavsett om det är sant eller om man överväger att ta livet av sig.
 
Jag önskar jag kunde svara ärligt på den frågan. Kanske inte blotta hela mitt inre mående för en ytligt bekant i förbifarten men jag vill kunna berätta för människorna omkring mig hur det faktiskt är. För det är inte bra med mig. Visst har jag en del bra dagar också men tyvärr är de flesta inte bra. Mitt utgångsläge är liksom ganska lågt. Lägre än vad som är normalt. Vad som nu anses normalt. Ångest, stress, oro, panik och nedstämdhet är vardag för mig. Har varit till och från i många år. Jag jobbar med det men det är inte lätt. Min situation och mitt liv ser inte alls ut som jag skulle önska. Något jag sällan erkänner, knappt ens för mig själv. 
 
Tanken med bloggen är att få skriva av mig och bena ut alla de saker som tillsammans har gjort att det har blivit såhär, och förhoppningsvis bli lite klokare på köpet. Någonting måste jag försöka göra i alla fall för att ordna upp röran som är mitt liv.